Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bliznanci

U Kanadi dva brata uhićena zbog terorizma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ashton Carleton Larmond i Carlos Larmond, u dobi od 24 godine, osumnjičeni su za terorističke aktivnosti i potporu terorizmu.

Dva brata blizanca uhićena su u petak u Kanadi zbog kaznenih djela povezanih s terorizmom, a jedan od njih uhićen je u zračnoj luci u Montrealu kad se spremao otići u inozemstvo, izvijestila je kanadska policija.

Pročitajte i ovo Nedaleko Zagreba otkriveno skladište s nekoliko tona ilegalnog duhana - 4 uhićena dvojica FOTO Kod Zagreba otkriveno skladište s gotovo osam tona ilegalnog duhana Policija uzima dokumente iz tvrtke Drava International - 2 Pokrenuta istraga Nova akcija EPPO-a: Troje uhićeno zbog prijevara s poticajima i krivotvorenja

Ashton Carleton Larmond i Carlos Larmond, u dobi od 24 godine, osumnjičeni su za terorističke aktivnosti i potporu terorizmu.

Dvojica braće, obojica rođena 21. studenoga 1990., žive u Ottawi, gdje bi uskoro i trebali biti izvedeni pred sudca istrage.

Džihadisti prije smrti zvali TV: 'Zajedno smo planirali napade. Poslala nas je Al Kaida'

Ashton Carleton Larmond, uhićen u petak u Ottawi, osumnjičen je za terorističku aktivnost, sudjelovanje u akcijama u ime terorističke skupine i za nagovaranje drugih da se pridruže terorističkoj skupini, objavila je policija.

Njegov brat Carlos Larmond osumnjičen je za djelovanje u ime terorističke skupine i pokušaj da napusti zemlju u cilju terorizma.

Nakon događaja u posljednja tri dana u Francuskoj, gdje je u napadima i talačkoj krizi poginulo 17 osoba, uključujući 12 u uredništvu satiričnog časopisa Charlie Hebdo, kanadska policija poziva svoje sugrađane da 'budu budni i prijave sve informacije o terorizmu ili sumnjivim aktivnostima'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene