Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ostala u šoku

U dvorištu pronašli zakopano tijelo dječaka, u kući 200 životinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka 14-godišnjaka, koji je pronađen mrtav, i u čijoj je kući u Chicagu pronađeno čak 200 životinja, je pod istragom.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Tijelo nesretnog dječaka pronađeno je prije nekoliko dana  zakopano u dvorištu, a policija pretpostavlja kako je majka truplom u dvorištu pokušala zaustaviti policiju da ulazi u kuću, piše NBC.

'Ostali smo šokirani. U kući vlada pravi horor, teško da bi situacija mogla biti gora. Kuća je puna mačaka, pasa, miševa, ptica, hrčaka i rakuna. Mnoge su životinje bolesne', rekao je glasnogovornik policije.

Obdukcija je pokazala da je dječak umro od bronhopneumonije, bolesti dišnih puteva. U obiteljskoj kući živjelo je još troje djece, u dobi od 12, 17 i 18 godina. Najstarije dijete također pati od bolesti dišnih puteva i hospitalizirano je. U kući su živjeli i majka i baka preminulog dječaka.

Susjedi su ispričali kako su djeca bila u potpunosti asocijalna te nisu pohađala školu. Ne zna se zbog čega ih je majka držala u izolaciji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene