Obavijesti Video Pretražite Navigacija
25 vojnika ranjeno

U 'prijateljskoj vatri' ubijeno 7 afganistanskih vojnika i policajaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od posljedica 'prijateljske vatre' tijekom NATO-ova zračnog bombardiranja, u subotu je poginulo sedam afganistanskih vojnika i policajaca, izvijestilo je afganistansko ministarstvo obrane.

Osim sedam poginulih, dvadeset pet afganistanskih vojnika i pripadnika snaga NATO-a, ranjeno je dok su tražili dvojicu američkih vojnika nestalih na zapadu Afganistana , izvijestili su u subotu afganistanski izvori, a iz NATO-a još nisu potvrdili tu informaciju. 'Tijekom operacija potrage za dvojicom vojnika, izbio je sukob s talibanima. Tijekom bombardiranja iz zraka greškom su pogođene linije afganistanskih vojnika i vojnika ISAF-a', kazao je pomoćnik šefa pokrajinske policije Abdul Džabar Saleh.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom"

Više od 25 pripadnika afganistanskih snaga i ISAF-a ranjeno je u petak u pokrajini Badgis u operacijama potrage za dvojicom američkih vojnika koje se smatralo nestalima, objavio je ISAF ali bez komentara o mogućem stradanju u 'prijateljskoj vatri'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene