Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krenuo sa 60 godina

U 84. godini napokon dočekuje da postane žena!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na prvi pogled, 84-godišnja Kineskinja Qian Jinfan možda izgleda kao obična žena, ali prije 20 godina započela je s procesom promjene spola.

U haljini i visokim potpeticama hoda ulicama grada Foshan i izgleda kao žena, ali Qian, također poznata pod imenom 'Yiling', najstarija je osoba u Kini koja živi otvoreno kao transseksualac.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šerifu ispričala priču Zbog skijanja lagala da je muškarac Slika nije dostupna Promjena spola Rodio se kao dječak, već s 8 postao djevojčica

Kaže da je uvijek osjećala da je djevojka. Prije nekoliko desetljeća, prije nego su se obavljale operacije za promjenu spola u Kini, pomirila se s činjenicom da je rođena sa tijelom muškarca.

Sa 54 godine stupila je u brak sa ženom. Kada su joj postale dostupne hormonalne kreme, tablete i injekcije, Qian je počela eksperimentirati s njima. Tada je imala 60 godina.

Od tih su joj proizvoda izrasle grudi. Uskoro se razvela, i tek je nakon toga njezina supruga saznala da Qian želi postati žena. Iako želi potpunu promjenu spola, rekla je da se operaciji neće podvrgnuti dok nema stopostotne potvrde da će pomoću nje u potpunosti postati žena.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene