Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Žena koja je zatečena na skijalištu Keystone u Coloradu sa skijaškom propusnicom koja je glasila na ime muškarca, tvrdila je da je promijenila spol, priopćio je ured lokalnog šerifa u petak.


Na sezonskim skijaškim propusnicama nalazi se fotografija i ime vlasnika a žena je, nakon što je upozorena da dokument pripada muškarcu, ustvrdila da je propusnica njezina ali da je ona upravo promijenila spol. Zamjeniku šerifa ispričala je da da su je se roditelji odrekli kad su saznali za njezinu promjenu spola.

Vezani članci Velika promjena Prepolovili su se! Potpuno su promijenili način života, a to se odrazilo i na njihov izgled Logo Promijenili logotipe nakon desetljeća prepoznatljivosti, što kažete na novi dizajn?

Zamjenik je potom nazvao oca vlasnika propusnice, koji je gotovo pao u nesvijest saznavši da mu je sin upravo operacijom postao žena. Dužnosnik je ipak bio uporan pa je uspio doći i do samog vlasnika, koji mu je rekao da je propusnicu posudio svojoj djevojci. Utvrđeno je da je upravo ona ta žena, i da nikad ranije nije bila muškarac. Uhićena je i optužena za krađu i lažno predstavljanje. (Hina)