Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija na granici sa Sirijom

Turska: Kraj policijske postaje eksplodirala bomba, osam mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Autobomba eksplodirala je u blizini policijske postaje u Turskoj, pri čemu je poginulo osmero ljudi, a ozlijeđeno je nekoliko desetaka, izvijestili su turski mediji.

Autobomba za koju se terete kurdski separatisti, eksplodirala je u Gaziantepu, turskom gradu na granici sa Sirijom, izvijestio je AP.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Prevezena u bolnicu Užas na sjeveru Hrvatske: Pijan bacio bombu i ozlijedio ženu, policija ga jedva svladala i pronašla još jednu

'Na žalost, izgubili smo osam građana, a gotovo 60 osoba je hospitalizirano', rekao je Erdal Ata, guverner Gaziantrepa.

Eksplozija je, tvrde službenici, uzrokovana autobombom upravljanom daljinskim upravljačem, a ova bi eksplozija mogla produbiti napetost u odnosima između Turske i Sirije.

>> Počinitelj samoubilačkog napada u Istanbulu pripadnik PKK

Iako nitko još nije preuzeo odgovornost za ovaj napad, odgovornim za njega, Turci smatraju kurdski PKK. Turska je već optužila Siriju da financira PKK koja je započela s terorističkim napadima na turskom području prije 28 godina.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene