Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izmislila trudnoću

Tunižanka je lagala da nosi 12-orke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena znana samo pod inicijalima A.F., koji je liječnicima u jednoj bolnici u gradu Gafsu u Tunisu rekla kako očekuje rođenje 12-orku, lagala je, priopćeno je iz tuniskom Ministarstva zdravstva.

Žena se krije nakon istrage Ministarstva zdravstva kojom je utvrđeno da ona ima psihičkih problema i da vjerojatno uopće nije trudna, piše Daily Mail. 'Naše je osoblje razgovaralo s njom i čini se da je njezina trudnoća izmišljena. Tvrdila je da krajem mjeseca očekuje rođenje 12-orki, šest dječaka i šest djevojčica, no za to naprosto nema dokaza', rekao je tuniski glasnogovornik. I dok u bolnici i Ministarstvu kažu kako žena očito ima psihičkih problema, ima mišljenja prema kojima je žena zapravo željela zadobiti pažnju medija, što se u slučaju ovakve priče (12-orke bi bile svjetski rekord) može brzo i dobro unovčiti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Baka 20 unučadi 'NEPOTREBNA TJESKOBA' Iz bolnice je pozvali na trudnički pregled Slika nije dostupna 'To je bio šok' 65-godišnja Njemica nosi četvorke

>> Male šanse za preživljavanje: Nosi 12-orke! 

Rekord 11-orke

U siječnju je Nadya Suleman, nezaposlena samohana majka iz Kalifornije rodila osmorke, šest dječaka i dvije djevojčice, no svjetski rekord u višestrukoj trudnoći drži jedna Grkinja koja je 1996. nosila 11-oro djece. No, nažalost, devetero ih je moralo biti 'uklonjeno' kako bi barem dvoje preživjelo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene