Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

65-godišnja Njemica, majka 13 djece i sedmerostruka baka, Annegret Raunigk je trudna i nosi četvorke.


Ukoliko trudnoću privede kraju, ovog ljeta bi ta njemačka nastavnica mogla postati najstarija majka četvorki.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput čeka prvo dijete! Pjevačica je sretnu vijest objavila na Instagramu: "Dolazi prinova kao naš najljepši dar!'' Slika nije dostupna 'NEPOTREBNA TJESKOBA' Iz bolnice je pozvali na trudnički pregled

Neobična priča pobudila je zanimanje njemačkih medija gladnih senzacionalizma, a dnevni list Bild ju je u nedjelju stavio na naslovnicu.

Iako već ima veliku obitelj, ta Berličanka nije oklijevala posljednjih godinu i pol ići u inozemstvo na brojne umjetne oplodnje kako bi ispunila želju najmlađe kćeri (9) koja želi malog brata ili sestru.

Nosi četvorke a pila je antibebi pilule

Posljednja oplodnja je nadmašila očekivanja s četiri oplođena jajašca. "To je svakako bio šok. Razgovarala sam s ginekologom, razmislila i donijela odluku", povjerila se Bildu.

Ta profesorica engleskog i ruskog u jednoj osnovnoj školi ove godine odlazi u mirovinu, ali ne brinu je ni godine ni komentari.

Njezini četvorci će krenuti u školu kada joj bude 71 godina. Annegret Raunigk nije prvi puta podigla prašinu svojim zakašnjelom trudnoćom. Već 2005. je privukla pozornost u Njemačkoj kada je 13. dijete rodila u dobi od 55 godina.

Do sada se njezina trudnoća odvija bez problema, a najveću opasnost za djecu predstavljao bi prerani porod. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook