Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trojica muškaraca iskoristili su doček Nove godine kako bi u središtu New Yorka opljačkali draguljarnicu i uzeli nakit vrijedan šest milijuna dolara. I to sve pred nosom 7000 policajaca koji su bili raspoređeni na osiguranju dočeka na obližnjem Times Squareu.


Policija u New Yorku objavila je i snimku pljačkaša koji su u zgradu na Manhattanu ušli u 22 sata, ali su čekali da otkuca ponoć prije nego što su provalili u sjedište tvrtke KGK Holdinga na šestom katu koristeći čekić i pajsere. Uspjeli su razvaliti dva sefa s nakitom, a zatim s plijenom napustili zgradu.

Snimile su ih nadzorne kamere, a njujorška policija objavila je snimku kako bi im građani pomogli da ih uhvate, piše USA Today.

Vezani članci Eksplozija bankomata, ilustracija U posljednje dvije godine lopovi su raznijeli i opljačkali više od 70 bankomata. No njihovo dizanje u zrak pljačkašima se više neće isplatiti Policijska sirena, ilustracija U Solinu opljačkana poslovnica pošte: Muškarac zaprijetio pištoljem pa pobjegao s novcem