Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrskani automobili

Strašan frontalni sudar u susjedstvu: Poginulo troje, jedan automobil se zapalio

Prometna nesreća u Kruševcu
Prometna nesreća u Kruševcu Foto: 192.RS/Instagram
U frontalnom sudaru u Kruševcu u Srbiji na mjestu je poginulo troje ljudi iz jednog automobila, dok je vozač drugog automobila hitno prevezen u bolnicu.

Tri su osobe poginule u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak malo poslije 23 sata na izlazu iz Kruševca u Srbiji. Svi poginuli nalazili su se u istom automobilu, dok je vozač iz drugog automobila hitno prebačen u Opću bolnicu u Kruševcu.

Prema najnovijim informacijama, svi poginuli su iz Kruševca, a riječ je o 29-godišnjem vozaču iz Ford focusa, 28-godišnjem suvozaču te 53-godišnjem putniku. 

Do frontalnog sudara došlo je najvjerojatnije zbog nepažnje vozača Forda koji je na raskrižju skretao ulijevo te se zabio u Audi A4 koji je vozio ravno. Vozač (19) bio je negativan na alkohol i droge.

Pročitajte i ovo Potres kod Dubrovnika Magnituda 4,0 po Richteru Jak potres uznemirio stanovnike Dubrovnika: "Bilo je kratko, snažno, probudilo nas, palo je negdje nešto u stanu"

Na društvenim mrežama pojavile su se prve snimke s mjesta nesreće. Kako se vidi na snimci objavljenoj na stranici 192.rs na Instagramu, na teren su izašli hitna pomoć, policija, ali i vatrogasci s obzirom na to da se jedno vozilo zapalilo nakon sudara.

Video mjesta nesreće možete pogledati OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene