Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz minute u minutu

VIDEO/FOTO Napadač i ranije prijetio ozlijeđenom muškarcu! Cure detalji strašne pucnjave u Trogiru

Aktualno Galerija Specijalci na ulicama Trogira - 2 Specijalci na ulicama Trogira - 2 Foto: DNEVNIK.hr Pokušaj ubojstva u Trogiru - 1 Pokušaj ubojstva u Trogiru - 1 Foto: Tom Dubravec / CROPIX Pokušaj ubojstva u Trogiru - 3 Pokušaj ubojstva u Trogiru - 3 Foto: Tom Dubravec / CROPIX Pokušaj ubojstva u Trogiru - 4 Pokušaj ubojstva u Trogiru - 4 Foto: Tom Dubravec / CROPIX +11 Pokušaj ubojstva u Trogiru - 5 Galerija 1/16 >>
U Trogiru je došlo do pucnjave u kojoj je ozlijeđen muškarac. Na ulicama su specijalci s dugim cijevima, a otkriven je i navodni motiv pucnjave.

 

 

  • Nešto poslije podneva u Trogiru je iz vatrenog oružja ozlijeđen muškarac

  • Na ulicama su specijalci s dugim cijevima

  • Upucani muškarac nije u životnoj opasnosti

  • Navodni motiv za pucnjavu je ljubomora

 

Tijek događaja pratite u nastavku:

24:00 Još uvijek traje potraga za naoružanim bivšim policajem koji je u popodnevnim satima u Trogiru iz vatrenog oružja upucao muškarca. 

19:14 Reporter Mario Jurič se s najnovijim informacijama o zločinu i potrazi javio uživo u Dnevnik Nove TV.

"Nakon tragičnog događaja, policija i specijalci raspršili su se po Trogiru, Čiovu i okolici. U ovim su trenucima duge cijevi još uvijek na ulicama. Moram kazati da se ovaj tragičan događaj dogodio nekoliko stotina metara od policijske postaje", rekao je.

Pročitajte i ovo Afrička svinjska kuga, ilustracija - 1 Strah od širenja Zbog afričke svinjske kuge pate i proizvođači čije svinje su zdrave: "Rješenje bi bilo da se nađe bar jedna klaonica"

Dodao je da je ozlijeđeni mladić stabilno, ali da u trenutku javljanja traje operacijski zahvat. Također se osvrnuo na moguće motive napada.

"O njima se može svašta čuti. Mještani nam govore da je ozlijeđeni mladić govorio da mu je osumnjičeni napadač i ranije prijetio. Također, može se čuti da je riječ o bivšem policajcu, ali iz policije to nisu htjeli ni potvrditi ni demantirati", istaknuo je reporter.

Pročitajte i ovo Ilustracija Građani u šoku! Dio Novog Zagreba tri tjedna nema toplu vodu, dobit će je nakratko pa opet ostati bez nje: "Ovo je van svake pameti"

17:08 Reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič s najnovijim se informacijama s mjesta zločina javio uživo u Vijesti u 17 sati.

"Neslužbeno se doznaje da je povod svemu ljubomora i ljubavni trokut. Također se neslužbeno doznaje da je osumnjičeni napadač već imao debeli policijski dosje u kojem je zapisano više kaznenih djela iz domene obiteljskog nasilja", rekao je.

Dodao je da je policija sada fokusirana na Čiovo i područje Arbanije te da će se on s najnovijim informacijama o slučaju javiti u Dnevnik Nove TV u 19 sati.

Inače, Jurič je u Trogiru pričao i sa šokiranim mještanima.

"Sad sam čula i popila normabel jedan. Nevjerojatno. Čovjek, ako je prije imao neki incident, maltretirao ženu, zašto niste intervenirali, policajci moji dragi? Gdje je nabavio oružje? Radio je ka policajac, oduzeto mu je oružje, tko mu je prodao oružje? Trebalo ga je pratiti", rekla je Mirjana.

"To je da Bog sačuva, da se čovjek boji ići normalno svojim poslom da ne bi bio incident u putu", istaknula je Zora.

Ozlijeđeni muškarac je stabilno 

15:30 Dr. Joško Juričić, voditelj dežurne kirurške službe KBC-a Split rekao je da su u bolnici primili muškarca s teškim ozljedama.

"Na hitnom prijamu su urađeni prvi postupci. Sada se nalazi na intenzivnoj jedinici, stanje mu je stabilno, nije životno ugrožen", rekao je Juričić i dodao da to nije jamstvo da se nešto neće dogoditi.

15:15 Policija je i kod splitske bolnice. Izjava liječnika o stanju ranjenog očekuje se u 15:30.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 3 savjeti stručnjaka Ako ste na godišnjem previše potrošili: Pogledajte kako lakše preživjeti do plaće

15:10 Objavljena je fotografija muškarca kojeg policija traži. Pogledajte je >>OVDJE.

15:01 Policija traga za počiniteljem. Na ulicama su specijalci s dugim cijevima, pretražuje se kuća po kuća kako bi pronašli napadača, javlja reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič.

13:45 Splitsko-dalmatinska policija izvijestila je da je oko 12:15 u Trogiru vatrenim oružjem ozlijeđen muškarac. Vozilom hitne pomoći odvezen je u splitsku bolnicu kako bi mu se pružila liječnička pomoć.

Kako piše Dalmatinski portal, napadač je ustrijelio muškarca hicem iz vatrenog oružja u glavu. Neslužbeno doznaju da je počinitelj bivši policajac koji je već privođen zbog obiteljskog nasilja.

Glasnogovornica policije Antonela Lolić nije tu informaciju potvrdila. ''U ovom trenutku ne možemo vam pružiti više informacija od ovih, vi znate da je istraživanje tajno, podaci unutar kriminalističkog istraživanja nisu za javno objavljivanje'', poručila je za Dnevnik Nove TV. Mjesto događaja je osigurano.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene