Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žestoki sukobi

Trideset šest ubijenih u sukobima na sjeveru Jemena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvanaest jemenskih vojnika i 24 pobunjenika ubijeno je u žestokim sukobima na sjeveru zemlje, usprkos najavi vlasti o hitnom sporazumu o zaustavljanju rata, rečeno je u četvrtak iz vojnih izvora.

Sukobi se odvijaju od srijede u području Sade (240 km sjeverno od Sane) kao i na bojišnicama Harf Sufian i Malahid, blizu granice sa Saudijskom Arabijom, istaknuli su ti izvori prema kojima jemensko zrakoplovstvo pojačava napade na pobunjeničke položaje. 'Petorica vojnika i 13 pobunjenika ubijeno je u žestokim sukobima nakon brze ofenzive pobunjenika na bojišnici Harf Sufian', kazao je taj izvor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Krvavi napad VIDEO Masakr talibana u osnovnoj školi - Ubili 131 osobu! Slika nije dostupna Punom snagom na Gazu IZRAEL NASTAVLJA OFENZIVU Novi napad na UN-ovu školu u Gazi, najmanje 10 mrtvih

Osim toga, sedmorica vojnika i 11 pobunjenika ubijeno je u sukobima u okolici Sade, prema istom izvoru. Vojska i pobunjenici sukobili su se usprkos objavi jemenskog dužnosnika o hitnosti sporazuma između vlasti i šijitskih pobunjenika od srijede, s obzirom da je pobuna prihvatila šest uvjeta koje je vlada postavila oko prekida vatre. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene