Obavijesti Video Pretražite Navigacija
stravičan napad

Strava u Srbiji: Četiri mladića nasmrt pretukli tinejdžera i ostavili tijelo u parku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo mladića pronađeno je rano ujutro u srijedu 18. rujna u parku u Novom Kneževcu bez vidljivih ozljeda, a upućeni izvor za Kurir tvrdi da je mladiću od udaraca pukla jetra.

Policija u Srbiji uhitila je dvojicu maloljetnika te 19-godišnjeg M.D. i 18-godišnjeg J.D. zbog sumnje da su ubili Barna Martina (17) u Novom Kneževcu.

Pročitajte i ovo Istraga u Srbiji - 3 jeziv slučaj u Srbiji Mučna potraga za tijelom malene Danke, psihijatar o strašnom zločinu: "Nedostatak empatije, suosjećanja, iskrivljenih moralnih vrijednosti..." Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Tijelo mladića pronađeno je rano ujutro u srijedu 18. rujna u parku u Novom Kneževcu bez vidljivih ozljeda, pišu srpski portali.

"Efikasnom reakcijom policije uhićena su četvorica mladića. Oni su osumnjičeni da su nesretnog mladića udarali nogama i rukama, a obdukcija je pokazala da mu je od udaraca pukla jetra", kazao je izvor za Kurir.

Nakon saslušanja u Tužilaštvu određeno im je 30 dana pritvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene