Policija u Srbiji, ilustracija (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL)
Policija u Srbiji, ilustracija (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Tijelo mladića pronađeno je rano ujutro u srijedu 18. rujna u parku u Novom Kneževcu bez vidljivih ozljeda, a upućeni izvor za Kurir tvrdi da je mladiću od udaraca pukla jetra.


Policija u Srbiji uhitila je dvojicu maloljetnika te 19-godišnjeg M.D. i 18-godišnjeg J.D. zbog sumnje da su ubili Barna Martina (17) u Novom Kneževcu.

Vezani članci Policija u Srbiji, ilustracija (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Procurili detalji stravičnog ubojstva: Vlastitog brata u krevetu premlatio "bokserom" pa ga izbo nožem Policija u Srbiji, ilustracija (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Stravično ubojstvo: Policija ga ulovila dok je u kolicima vozio izmrcvareno bratovo tijelo u šumu da ga zakopa

Tijelo mladića pronađeno je rano ujutro u srijedu 18. rujna u parku u Novom Kneževcu bez vidljivih ozljeda, pišu srpski portali.

"Efikasnom reakcijom policije uhićena su četvorica mladića. Oni su osumnjičeni da su nesretnog mladića udarali nogama i rukama, a obdukcija je pokazala da mu je od udaraca pukla jetra", kazao je izvor za Kurir.

Nakon saslušanja u Tužilaštvu određeno im je 30 dana pritvora.