Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenadio sebe i policiju

PROCURILA SNIMKA Pogledajte trenutak uhićenja najtraženijeg terorista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U javnost je dospjela snimka na kojoj je zabiljžen trenutak uhićenja najtraženijeg terorista na svijetu - Salaha Abdeslama.

Proteklog petka u velikoj policijskoj akciji u bruxelleskoj četvrti Molenbeek uhićen je glavni organizator napada u Parizu koji su se dogodili 13. studenog 2015. godine, a u kojima je smrtno stradalo 130 osoba.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena Talijanska policija Zloporaba fondova EPPO radi punom parom: U tri EU članice uhićeno 17 osoba, zaplijenjen nakit, satovi, zlato

Društvenim mrežama počela se širiti i video snimka u kojoj je zabilježen trenutak njegova uhićenja. Uhićen je u velikoj policijskoj raciji, a sudeći prema snimkama koje kruže internetom, Abdeslam je iznenadio i same policajce.

Specijalci su nekoliko trenutaka ciljali sporni ulaz u zgradu kada je Abdeslam izašao. Odjeven u trenirku s kapuljačom, šiltericom i maramom na glavi, kada je ugledao velik broj specijalaca počeo je trčati. Upucan je u nogu, a potom uhićen.

Kako je taj trenutak izgledao, pogledajte u VIDEU.

U racijama u Bruxellesu uhićeno je pet osoba, a među uhićenima bio je i Salah Abdeslam koji se trenutno nalazi u pritvoru u Belgiji, a istovremeno Francuska zahtjeva hitno izručenje ne bi li mu se za počinjeni zločin sudilo u Francuskoj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene