Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U javnost je dospjela snimka na kojoj je zabiljžen trenutak uhićenja najtraženijeg terorista na svijetu - Salaha Abdeslama.


Proteklog petka u velikoj policijskoj akciji u bruxelleskoj četvrti Molenbeek uhićen je glavni organizator napada u Parizu koji su se dogodili 13. studenog 2015. godine, a u kojima je smrtno stradalo 130 osoba.

Vezani članci Zapečaćen kafić, ilustracija Policija uhitila vlasnicu kafića u pidžami i bez obrazloženja kasno navečer: "Imam zapisnik inspekcije da nije bilo kršenja mjera" Ilustracija U Kostariki uhićen Miroslav Aničić kojeg Hrvatska traži zbog trgovine drogom

Društvenim mrežama počela se širiti i video snimka u kojoj je zabilježen trenutak njegova uhićenja. Uhićen je u velikoj policijskoj raciji, a sudeći prema snimkama koje kruže internetom, Abdeslam je iznenadio i same policajce.

Specijalci su nekoliko trenutaka ciljali sporni ulaz u zgradu kada je Abdeslam izašao. Odjeven u trenirku s kapuljačom, šiltericom i maramom na glavi, kada je ugledao velik broj specijalaca počeo je trčati. Upucan je u nogu, a potom uhićen.

Kako je taj trenutak izgledao, pogledajte u VIDEU.

U racijama u Bruxellesu uhićeno je pet osoba, a među uhićenima bio je i Salah Abdeslam koji se trenutno nalazi u pritvoru u Belgiji, a istovremeno Francuska zahtjeva hitno izručenje ne bi li mu se za počinjeni zločin sudilo u Francuskoj.