Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nekoliko dana nakon što je zadivljujuća priča o rođenju osmorki dospjela na naslovnice, o njihovoj majci Nadyji Suleman u javnost izlazi sve više informacija kojima američka javnost baš i nije sklona.


Iako je 33-godišnja Nadya Suleman još uvijek u bolnici Kaiser Permanente Bellflower, u centru je medijske pozornosti, pa je tako za njezinu priču započela borba najjačih američkih televizijskih imena, piše Daily Mail. Samo neka od njih su Oprah Winfrey, Diane Sawyer te Katie Couric od kojih majka osmorki traži i do dva milijuna dolara. Njezna je obitelj navodno također rekla kako traži sponzorstvo od proizvođača dječje hrane, igračaka i opreme.

Vezani članci Bebe, ilustracija Žena rodila - desetorke! Suprug u šoku: "Na ultrazvuku smo ih vidjeli samo osam" Bebe fakini (Foto: boredpanda.com) Roditelji objavili slike svojih beba fakina, od malih nogu imaju stav

>> Rađala jer je željela još jednu curicu

>> Majka osmorki već ima šestero djece!

>> VIDEO: U Kaliforniji rođene osmorke

Suleman je majka 14 djece i sva su začeta umjetnom oplodnjom, živi s roditeljima, nije udana, a koristila je spermu donora. Njezini roditelji smatraju kako je njezina želja za velikim brojem djece posljedica mentalne bolesti.

‘Ona nije zla, samo je opsjednuta djecom. Ona voli djecu, dobra je s djecom, ali očito je nadmašila samu sebe. Ovo ne može više dalje, već ima šestero djece i nema supruga. Ja sam odgojena tradicionalno i vjerujem u brak. Ali ona se nije željela udati’, rekla je baka osmorki, Angela Suleman. Šest dječaka i dvije djevojčice, porađao je tim od 46 ljudi. ‘Bebe dobro napreduju’, rekao je dr. Mandhir Gupta. Kući će za otprilike mjesec dana.