Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I osmo dijete Nadie Suleman pušteno je sinoć iz bolnice. Johah koji je nakon rođenja težio nešto više od pola kilograma kući je otišao s dva, a majci 14 djece pomažu dadilje i medicinske sestre koje plaća država.


'On je u bolnici bio malo duže jer je morao dobiti na težini', rekla je glasnogovornica bolnice Scorro Serrano. Unatoč zabrani i kontroverzama koje su uslijedile nakon rođenja osmorki, Nadia se dobro snalazi sa svo svoje 14 djece, piše Daily Mail. Država joj plaća dadilje koje joj pomažu, a svaki je dan posjećuju dvije medicinske sestre. Osim toga iz državnog budžeta financira se i hrana za svu Nadijiju djecu.

Vezani članci Kobasica, ilustracija Provjerite zalihe! S tržišta se povlači kranjska kobasica, može predstavljati rizik po zdravlje potrošača Maruška Vizek i MIslav Bago Ekonomska stručnjakinja za Dnevnik Nove TV o rastu cijena: "U nekim sektorima događaju se zabrinjavajuće stvari"

Novcem koji je zaradila od intervjua kupila je novu 600.000 dolara vrijednu kuću u La Habri. Navodno je i u pregovorima s holivudskim producentima koji su pokazali interes da snime film na temelju njezine životne priče.

>> Majka osmorki zvala policiju, jer joj je rulja provaljivala u kuću

>> VIDEO: Ponosna majka pokazala osmorke

>> Majka osmorki: 'Ubit ću se, sin mi je nestao!'

Isaiah, Noah, Nariah, Maliah, Macai, Jeremiah, Josiah i Jonah najmlađa su djeca u obitelji samohane majke Nadie. Šestero dječaka i dvije djevojčice imaju isto srednje ima: Angel. Prvi rođeni osmorki koji su preživjeli rođeni su carskim rezom u Kaliforniji u siječnju, nakon što se njihova 33-godišnja majka Nadia Suleman podvrgla umjetnoj oplodnji. Kada je vijest obišla svijet ubrzo se doznalo kako Nadia već ima šestero djece i da su sva začeta umjetnom oplodnjom što je izazvalo osudu velikog dijela javnosti.