Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Posjet majke i njezinog dvogodišnjeg sinčića zoološkom vrtu u Pittsburghu završio je tragično, nakon što joj je dijete skliznulo sa zaštitne ograde u prostor s afričkim šarenim psima.


Policija još nije utvrdila je li nesretni dječak poginuo prilikom pada s ograde, na koju ga je postavila neoprezna majka, ili su ga ubili psi, koji su ga odmah nakon pada napali i izgrizli, prenosi USA Today. Dijete je palo s visine od oko 3,5 metara, izvijestila je lokalna policija.

Vezani članci Policijska potjera Kolona policijskih automobila u filmskoj potjeri za dječakom koji je oteo školski bus i izazvao tri sudara Slika nije dostupna ZASTRAŠUJUĆE Lav je u dječaku vidio plijen i da nije bilo stakla...

>> Provalio u ZOO vrt pa ga rastrgali tigrovi

'To je bilo strašno', rekao je policijski poručnik Kevin Kraus. Čim je dječak pao u jamu s afričkim psima, posjetitelji su dozvali čuvare, koji su uspjeli udaljiti nekoliko pasa, točnije njih sedam. Tri psa su se udaljila od tijela dječaka ubrzo nakon toga, no jedan je pas bio izrazito agresivan pa ga je policija morala ubiti hicem iz oružja.

Nakon incidenta zoološki vrt je odmah zatvoren, a ostaje nepoznato kad će ponovno otvoriti vrata posjetiteljima. Incident se dogodio jučer u 11:45 sati po lokalnom vremenu.

Ispod ograde s koje je dječak pao, bila je postavljena i zaštitna mreža, no ona nije bila dizajnirana za hvatanje objekata težih od primjerice fotoaparata i kamera, tako da nije uspjela zadržati dječakov pad, dodao je Kraus. Ime majke i dječaka policija nije objavila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook