Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cure novi detalji

Stravična tragedija u Portugalu: Broj poginulih turista u prevrtanju autobusa popeo se na 29

Nesreća u Portugalu (Foto: STRINGER / AFP)
Nesreća u Portugalu (Foto: STRINGER / AFP) STRINGER / AFP
Aktualno Galerija Nesreća u Portugalu (Foto: STRINGER / AFP) Nesreća u Portugalu (Foto: STRINGER / AFP) Foto: STRINGER / AFP Nesreća u Portugalu (Foto: STRINGER / AFP) Nesreća u Portugalu (Foto: STRINGER / AFP) Foto: STRINGER / AFP Nesreća turističkog autobusa u Portugalu (Foto: AFP) Nesreća turističkog autobusa u Portugalu (Foto: AFP) Foto: Afp Nesreća turističkog autobusa u Portugalu (Foto: AFP) Nesreća turističkog autobusa u Portugalu (Foto: AFP) Foto: Afp +1 Nesreća turističkog autobusa u Portugalu (Foto: AFP) Galerija 1/6 >>
U nesreći turističkog autobusa na potugalskom otoku Madeiri u srijedu poginulo je najmanje 29 ljudi.

Nesreća se dogodila u srijedu u 18:30, kada je iz do sada nepoznatih okolnosti vozač autobusa u zavoju izgubio kontrolu nad vozilom, sletio s ceste i udario u jednu kuću.

Pročitajte i ovo Grupa azijskih imigranata sjedi na klupi u Sao Teotoniju Važan primjer Zemlja emigranata postala je useljenička destinacija: ''Novac je dobar, posao je dobar i budućnost je dobra'' Slika nije dostupna Ekolozi i stručnjaci optužuju Za katastrofu na Madeiri kriva ubrzana urbanizacija

Svi putnici u atubusu bili su njemački državljani, ali lokalne vlasti kažu da bi među žrtvama moglo biti lokalnih ljudi.

Nekoliko turista hospitalizirano je u gradu Funchalu, izvijestila je agencija Lusa. BBC javlja kako je u bolnici završilo 27 ljudi.

Jedna žena preminula je u bolnici.

Do nesreće je došlo kada je turistički autobus sletio s ceste kod grada Canico na portugalskom otoku Madeira. Autobus je sletio ceste u naseljenom mjestu, gdje se prevrnuo.

Na mjestu nesreće bio je veliki broj vatrogasaca, hitnih službi, koji su pomagali unesrećenima. Kasno u noć počelo je uklanjanje autobusa.

(M.T./Hina)

Aktualno Neugodno iznenađenje uoči blagdana: PDV je niži, ali uskrsna košarica koštat će nas više, doznajte i zašto Cijena uskršnje košarice (Foto: Dnevnik.hr) Cijena uskršnje košarice (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Tržnica, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Tržnica, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Tržnica, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Hrvatska Neugodno iznenađenje uoči blagdana: PDV je niži, ali uskrsna košarica koštat će nas više, doznajte i zašto 1/3 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene