Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na kruzeru

VIDEO Velika potraga za putnicom: Nakon incidenta u hidromasažnoj kadi s lisicama na rukama skočila s kruzera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obalna straža Louisiane traga za 32-godišnjom ženom koja je skočila s kruzera s lisicama na rukama. Žena je povezana s incidentom na kruzeru, a kada je uhvaćena i stavljena u lisice, iz nepoznatog je razloga skočila preko ograde.

Američka obalna straža nastavlja potragu za putnicom koja je skočila preko ograde kruzera Carnival Valor na krstarenju u Louisiani, javlja Daily Mail.

Pročitajte i ovo Pismo kapetana Marka Bekavca Kriminalizaciji pomoraca Potresno pismo kapetana koji sedam mjeseci leži u zatvoru: "Nevin sam u pritvoru s ubojicama, teroristima, krijumčarima droge" Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu"

32-godišnja žena u trenutku skoka na rukama je imala lisice koje su joj zaštitari stavili zbog incidenta koji je izazvala u hidromasažnoj kadi.

Svjedoci su ispričali da su čuli kako je u padu udarila u čamac za spašavanje prije nego što se začuo pad u more.

Kada se incident dogodio, kruzer je završavao putovanje na relaciji od Cozumele u Meksiku do New Orleansa, a zasad se ni Carnival Cruise Line, vlasnik kruzera, ni obalna straža nisu službeno oglasili o incidentu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene