Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon zabave s prijateljima

16-godišnjak zabunom ušao u tuđu kuću, vlasnik ga ubio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strašna nesreća dogodila se u SAD-u kada je tinejdžer Caleb Gordley nakon izlaska s prijateljima ušao u pogrešnu kuću, a vlasnik mislio kako se radi o provalniku te ga upucao i usmrtio.

Tinejdžer Caleb Gordley upucan je nakon što je ušao u pogrešnu kuću u ulici u kojoj je živio. Nakon noći koju je proveo u izlasku sa svojim prijateljima prilikom čega je konzumirao alkoholna pića, šesnaestogodišnjak je u nedjelju ušao u jednu kuću te je u njoj ubijen.

Pročitajte i ovo Ivan Bulj hoće li se vratiti? FOTO Pogledajte kako danas izgleda kuća Ivana Bulja, ubojice maloljetne Anđele Bešlić: Nakon 22 godine izlazi iz zatvora Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem

>> Dječak pobjegao od kuće, pronađen prekriven pijavicama!

Vlasnik kuće pozvao je policiju kako bi prijavio da se u njoj nalazi uljez i onda je fatalno upucao Caleba Gordleyja, javlja Reuters.

Išuljao se kroz prozor

Njegov je otac rekao kako se Caleb išuljao kroz prozor svoje kuće u Sterlingu u saveznoj državi Virginija kako bi s prijateljima otišao na zabavu. Rekao je kako misli da se u kuću pokušao ušuljati također kroz prozor nekoliko sati kasnije, ali je pogriješio kuću. Kako se radi o kućama koje izgledaju isto tinejdžer se lako zabunio.

Majka: Opraštam muškarcu koji ga je ubio

Calebova majka Jenna Gordley rekla je da oprašta muškarcu koji ga je ubio. 'Želim da znate da vam opraštam. Razumijem da je ovo bila nesreća i vjerujem da se sve događa s razlogom. Moj je sin bio anđeo', rekla je Jenna.

Calebovi prijatelji rekli su da je on bio divan prijatelj, sportaš i ljubitelj glazbe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene