Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tinejdžer pred policijom bježao na frezi kućne izrade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovačka je policija bila uključena u spektakularnu potjeru za 17-godišnjim vozačem koji je pred njihovim vozilom bježao na frezi, izvijestili su danas slovački mediji.

Policija u gradu Čadci na sjeveru Slovačke u okviru rutinske kontrole prometa zaustavila je mali traktor, zapravo frezu koja je k tome bila domaće izrade, bez registarskih pločica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šetala se s muškarcem Strava na planini: Ženu pronašli mrtvu nakon što ju je progonio medvjed Prosvjed u Slovačkoj zbog vladine politike prema Rusiji Jačanje veza s Rusijom Slovaci izašli na ulice, bijesni na premijera: "Akcije Vlade prelaze sve granice!"

Mladi je vozač najprije zaustavio svoje vozilo, ali je našavši se neposredno pred policajcima dodao gas i gotovo pregazio jednog policajca.

Policija je sjela u službeni automobil i dala se u potjeru, ali je mladi traktorist skretanjima lijevo-desno na uskoj cesti uspješno spriječio preticanje. Policajci su naposljetku bili prisiljeni pucati u kotače freze i tako uspješno okončati potjeru.

"Divljanjem" na frezi mladi je vozač zaradio kaznu, ali unatoč opasnoj akciji na kraju nije uhićen, izvijestili su slovački mediji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene