Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujući sadržaj

Može li morbidnije? Srpski ministar na televiziji pokazivao fotografije raskomadanih tijela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aleksandar Vulin, srpski ministar unutarnjih poslova, pojavio se na televiziji sa šokantnim fotografijama.

Gostujući u emisiji Hit tvit na TV Pinku objasnio je kako su fotografije pronađene na mobitelima članova kriminalne grupe Veljka Belivuka, poznatijeg pod nadimkom Velja Nevolja. Zločini su navodno počinjeni u kući u beogradskom naselju Ritopeku. 

Pročitajte i ovo Veljko Belivuk zloglasni klan Velje Nevolje "Sasjekli bismo i ovoga, nego nije vrijedan posla": Mladića tri dana mučili i silovali na stadionu Slika nije dostupna VUČIĆ BIJESAN Srbija od SAD-a traži konkretne dokaze za Vulina, prema njima ništa ne ukazuje da je umiješan u kriminal

Fotografije prikazane u emisiji bile su djelomično cenzurirane i potpuno šokantne. Na njima se vide članovi klana s nepoznatom osobom. Vulin je objasnio kako je osoba "pred klanje". Vidi se i leš bez glave sa zabodenim noževima iz kojeg curi krv u kantu, ljudska stopala, prenosi N1 Srbija. Vulin je pokazao i fotografije paketa za koje je kazao da je u njima kokain te fotografije osumnjičenih na ljetovanju. 

"Sve (žrtve) su navijači Partizana, klali su ih drugi navijači Partizana, utvrdili smo identitet sve do jednog… (Fotografije) su njihovi trofeji, oni su se time hvalili", naveo je ministar unutrašnjih poslova, prenosi portal.

Vulin je usput dodao da medijski navodi da se tribina Patizana buni protiv Aleksandra Vučića i da skandira protiv njega predstavljaju "instruirano nezadovoljstvo kriminalne grupe".

Morbidne fotografije istovremeno su objavili brojni tabloidi i internetski portali u Srbiji.

Početkom veljače članovi klana Velje Nevolje uhićeni su i osumnjičeni za ubojstva, iznude, otmice i prodaju droge. Policija je tada pretresala više od 30 lokacija, među ostalim i stadione Partizana i Crvene zvezde. Tada su i objavljene i snimke iz kuće strave na Ritopeku u kojoj je, među ostalim, pronađen stroj za mljevenje mesa, kao i ljudski DNK u njemu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene