Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putovao prema Italiji

Srpski carinici rastavili bugarski Volkswagen i pronašli više od 21 kilograma heroina

Pronađena droga (Foto: Carinska uprava Srbije) - 4
Pronađena droga (Foto: Carinska uprava Srbije) - 4 Carinska uprava Srbije
Aktualno Galerija Pronađena droga (Foto: Carinska uprava Srbije) - 4 Pronađena droga (Foto: Carinska uprava Srbije) - 4 Foto: Carinska uprava Srbije Pronađena droga (Foto: Carinska uprava Srbije) - 3 Pronađena droga (Foto: Carinska uprava Srbije) - 3 Foto: Carinska uprava Srbije Pronađena droga (Foto: Carinska uprava Srbije) - 1 Pronađena droga (Foto: Carinska uprava Srbije) - 1 Foto: Carinska uprava Srbije +0 Pronađena droga (Foto: Carinska uprava Srbije) - 2 Galerija 1/4 >>
Srpski carinici su u suradnji s policijom u subotu na izlazu graničnog prijelaza Batrovci, spriječili krijumčarenje više od 21 kilograma heroina.

Droga je bila skrivena u šupljinama krova automobila i u specijalnom bunkeru izrađenom u podu vozila, a otkrivena je na prijelazu Batrovci na granici s Hrvatskom.

Pročitajte i ovo USKOK, ilustracija Zločinačko udruženje Policija i USKOK u akciji: Uhićeno više osoba u jednoj županiji Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina

Volkswagen bugarskih registarskih oznaka se kretao prema Italiji, a za volanom je sjedio profesionalni vozač bugarske nacionalnosti.

U razgovoru s carinicima vozač je rekao da nema ništa za prijavu, no snimak sa skenera pokazao je na nepravilnosti ispod vjetrobranskog stakla i u šupljinama krova automobila te u zadnjem sjedištu.

Nakon što su carinici makli vijke s plastičnog dijela krova Volkswagena, otkrili su u njemu dva paketa heroina obljepljena zaštitnom trakom.

Skidanjem autoračunala ispod poklopca koji se nalazi pored motora brisača, pronađeno je još 12 takvih paketa.

Daljnjim pregledom, carinici su uočili nepravilnosti u izgledu vijaka na podu vozila.  Njihovim odvrtanjem otkriven je poklopac ispod koga se nalazio specijalno izrađeni bunker s još 26 paketa istog narkotika.

Pronađeno je ukupno 21.780 grama heroina. Droga je, zajedno s vozačem i automobilom, predana policiji.

Aktualno Samohrani otac i njegovo petero djece u požaru su ostali bez svega Valentina Buas (Foto: Dnevnik.hr) Valentina Buas (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Obitelj Čirković Foto: Dnevnik.hr) Obitelj Čirković Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Vladimir Čirković (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Samohrani otac i njegovo petero djece u požaru su ostali bez svega 1/3 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene