Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobre ljude mole za pomoć

Samohrani otac i njegovo petero djece u požaru su ostali bez svega

Obitelj Čirković Foto: Dnevnik.hr)
Obitelj Čirković Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Valentina Buas (Foto: Dnevnik.hr) Valentina Buas (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Obitelj Čirković Foto: Dnevnik.hr) Obitelj Čirković Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Vladimir Čirković (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Samohrani otac i njegovo petero djece u požaru su ostali bez svega. Susjedi, prijatelji i općina priskočili su u pomoć. Obitelj živi u Subotici Podravskoj.

Koprivničko-križevačka policija priopćila je kako je do požara došlo kada je 13-godišnji dječak palio vatru u peći na kruta goriva. Komadić vatre pao je na pod i djelomično je izgorio dnevni boravak, kuhinja i blagavaonica. Obitelj je sada smještena u jednoj kući nedaleko svog uništenog doma. Najam od 1000 kuna plaćat će općina koliko god bude potrebno. 

Otac Vladimir Čirković rekao je kako su mu susjedi priskočili u pomoć čim su čuli što se dogodilo.

"Donijeli su odjeću za djecu, to mi je bilo neophodno, jer djeca nisu imala odjeću. Nabavili su krevete, suđe... Sada nam još treba peć, jer nemamo gdje kuhati. Djeci trebaju kreveti, a najmlađa curica pita za igrice", rekao je otac i zamolio dobre ljude za pomoć i donaciju.

Obitelj je nedavno renovirala dio kuće, a otac kaže da bi kuću želio ponovo obnoviti, ali je to s njegovom malom plaćom nemoguće.

"Najveći problem je materijal. Možda bi kuću i kupili, nešto moram smisliti, jer tu je petero djece. Majka ih je napustila, pa ako bi se mogla prikupiti neka donacija", rekao je otac koji apelira na pomoć kako bi obitelj riješila svoje stambeno pitanje.

Otac kaže kako djeca jako teško podnose ovu situaciju. "Curica stalno pita, tata gdje budem spavala?".

Ipak najvažnije je da u požaru nije nitko stradao. Materijalna šteta procjenjena je na 30 tisuća kuna.

Želite li pomoći, to možete učiniti na broj računa sina Dejana u Podravskoj banci HR3123860023200845385, ili se možete osobno javiti Vladimiru Čirkoviću na 091/603-2575.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

  Aktualno Zagrebačka policija za utorak i srijedu najavila zastoje i gužve: Provjerite koje biste pravce trebali izbjegavati Preporučeni pravci kretanja (Foto: PUZ) Preporučeni pravci kretanja (Foto: PUZ) Foto: PUZ Preporučeni pravci kretanja (Foto: PUZ) Preporučeni pravci kretanja (Foto: PUZ) Foto: PUZ +0 PUZ, preporučeni pravci (Foto: PUZ) Hrvatska Zagrebačka policija za utorak i srijedu najavila zastoje i gužve: Provjerite koje biste pravce trebali izbjegavati 1/3 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene