Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Petero hospitalizirano

Užas u Srbiji: U sudaru vlakova ozlijeđeno više od 50 ljudi

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Više od 50 osoba, od kojih petero teže, ozlijeđeno je u željezničkoj nesreći u petak navečer kod Odžaka na pruzi Sombor – Novi Sad, a do daljeg otkazani su svi vlakovi na toj relaciji, javlja Radio-televizija Srbije.

U sudaru vlakova kod Odžaka na pruzi Sombor – Novi Sad ozlijeđeno je više od 50 osoba, a petero njih teže.

Liječnici Opće bolnice u Somboru potvrdili su da je od 52 ozlijeđena putnika njih pet hospitalizirano, od kojih je jedna osoba zadobila teške prijelome i ozljede jetre i smještena je na intenzivnu njegu.

Pročitajte i ovo Uhićen Nenad Petrak poznati detalji VIDEO Dramatična snimka uhićenja hrvatskog vođe međunarodnog narkokartela: Nenad Petrak pao u Turskoj

Ostali pacijenti su, nakon pregleda i dijagnostike, upućeni na kućno liječenje sa prijelomima glave, nagnječenjima prsa, trbuha i ozljedama ruku i nogu.

Nesreća se dogodila kada je putnički vlak naletio na kompoziciju teretnog vlaka koji se zaustavio na dijelu pruge između postaja Ratkovo – Odžaci, a teže posljedice spriječio je strojovođa putničkog vlaka jer je, uočivši vagone ispred sebe, kočenjem uspio smanjiti brzinu.

Pročitajte i ovo Napad dronom na Ukrajinu Tijekom noći Rusija izvela veliki napad dronovima na Ukrajinu, pogođena infrastruktura

U tijeku je istraga, a do sada je utvrđen propust otpravnika vlakova na postaji Ratkovo koji je propustio vlak, ne utvrdivši da se teretna kompozicija zaustavila između dvije postaje.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene