Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nedaleko od Šida

KRVAVI INCIDENT U SRBIJI Skupina migranata napala mladića, jedan ga teško ranio nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijemskom selu Vašici kod Šida u noći na subotu migrant je nožem izbo 27-godišnjeg mještanina, prenose u subotu vojvođanski mediji pozivajući se na list Blic.

"Mladić je u bolnicu u Srijemskoj Mitrovici primljen jutros u 4:55 sati s teškim ozljedama opasnim po život. Radi se o tri ubodne rane u grudni koš s probojem dijafragme, želuca i jetara. Pacijent je operiran i sada se nalazi u jedinici intenzivne njege. Njegovo stanje je stabilno“, rekao je za "Blic" dežurni kirurg dr. Goran Ivić.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Nastavlja se potraga Otkriveni sumnjivi detalji nestanka malene Danke, ispred kuće je bager: Roditelji ponovno u policiji Snimka migranata na granici Srbije i Sjeverne Makedonije granica Srbije i Sj. Makedonije Objavljene uznemirujuće snimke: Policija na granici skinula ljude u gaće i tjerala ih da se smrzavaju

Policija je uhitila 35-godišnjeg migranta za kojeg se sumnja da je poslije kraćeg sukoba, nožem nanio tešku tjelesnu ozljedu 27-godišnjem mladiću iz okoline Šida.

Mediji prenose da je mladića napala skupina migranata koja se iz pravca Batrovaca pješke kretala prema Šidu.

Prigodom napada mladić je s tri uboda nožem teško ranjen nadomak kuće u kojoj živi u selu Vašica.

Srijemski mediji podsjećaju da je ranije na zahtjev lokalne samouprave u prihvatne centre uveden kućni red koji migrantima zabranjuje izlaz nakon 22 sata.

Mještani Šida i okolnih mjesta su prije tjedan dana zbog sve većeg broja migranata i sve učestalijih krađa, provala i razbojništava u kojima oni sudjeluju pokrenuli inicijativu za premještanje prihvatnih centara iz te općine.

Prema posljednjim službenim podacima u Srbiji se trenutno nalazi oko 5.000 migranata. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene