Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginulo 11 srbijanskih turista

Srbija proglasila dan žalosti povodom nesreće u Egiptu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanska vlada proglasila je petak 17. srpnja danom žalosti u povodu pogibije njezinih državljana u teškoj prometnoj nesreći u Egiptu, priopćio je u četvrtak vladin ured za odnose s javnošću.

Pročitajte i ovo Kali, otok Ugljan "Ne znamo što će biti dalje" Kupili kuću iz snova na Jadranu, a onda je počela noćna mora: Zapalili im auto, otrovali mačku... Dubrovnik - 2 Niže cijene Zimi je omiljena destinacija Hrvata: "Da smo planirali, ne bi ovako dobro ispalo"

Srbijanski veleposlanik u Egiptu Dejan Vasiljević, u izjavi državnoj televiziji RTS, potvrdio je da je, po novim podacima, devetero srbijanskih turista poginulo u prometnoj nesreći kod Luksora u Egiptu, kada je kamion udario u autobus sa 17 putnika. Osam je osoba ozlijeđeno, od kojih je jedna životno ugrožena.

Identitet stradalih državljana Srbije, po riječima Vasiljevića, još uvijek nije poznat, a ozlijeđenima je pomoć ukazana u bolnici u Kairu. Prvobitna informacija koju su tijekom popodneva prenijeli mediji bila je da je u nesreći kod mjesta Safag u Egiptu poginulo 11 srbijanskih državljana. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene