Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srbijanski ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić ispričao se u ponedjeljak javnosti zbog izjave državnog tajnika u tom ministarstvu Željka Vasiljevića kako bi država Srbija trebala za potrebe neženja u Srbiji uvoziti žene iz Azije.


"To nisu stajališta Ministarstva, niti je itko razmatrao takvu mogućnost. Demografska politika nije u djelokrugu rada državnog tajnika Vasiljevića", kazao je Ljajić agenciji Beta.

Vezani članci Ivan Curić i Paula Klaić Saulačić Uzeli stvar u svoje ruke i snašli se. Zbog korone sada za svoje lubenice dobivaju više nego prije: "Ovakvu cijenu nikada nismo imali" Guze Ispala im je ''prtljaga'', i same su se iznenadile kada su vidjele kolika je

On je najavio da će o incidentu razgovarati s koalicijskim partnerima iz Socijalističke partije Srbije (SPS), na čijoj je izbornoj listi Vasiljević bio kao lider udruge "Pokret veterana".

"Neću tolerirati takvo ponašanje kojim se vrijeđaju domaća i strana javnost, a Ministarstvu nanosi ogromna šteta. Čitav dan zovu ljudi i pitaju trguje li država ljudima", rekao je Ljajić.

Vasiljević je rekao novinarima kako bi država trebala uvesti više od 100.000 žena iz Azije koje bi se udale za srpske neženje. "Tako bi Srbija riješila demografske probleme i taj projekt trebalo bi provoditi neko državno tijelo", rekao je Vasiljević a ministar Ljajić se zbog toga ispričao javnosti.