Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gospodarska špijunaža

Španjolska protjerala dva ruska, Rusija dva španjolska diplomata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolska je priopćila da je protjerala dva ruska diplomata te da je Rusija odgovorila na isti način, a španjolske novine navode da su diplomati protjerani iz Madrida zbog špijunaže.

Dva tajnika u ruskom veleposlanstvu u Madridu 'pozvana su da odu prije otprilike mjesec dana jer njihovo djelovanje nije bilo u skladu s njihovim statusom', izjavio je glasnogovornik španjolskog ministarstva vanjskih poslova.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dobro naoružani Europski špijuni upozoravaju: Oni su nova prijetnja, imaju oružje u podzemnim bunkerima, a planiraju seriju napada koje je nemoguće predvidjeti Prisluškuje li Rusije njemačke oružane snage? Objavljen tajni razgovor Rusija prisluškuje njemačku vojsku? ''Ovo bi moglo biti vrlo ozbiljno''

'Kao što je prirodno, Rusija je uzvratila istom mjerom'.

>> Iran objesio Mossadova špijuna

El Pais je izvijestio da su se dvojica Rusa bavila gospodarskom špijunažom te da je ravnatelj Španjolskoga državnog obavještajnog središta zatražio njihovo protjerivanje.

Španjolska smatra taj slučaj završenim, rekao je glasnogovornik. On je odbio potvrditi El Paisovo izvješće o špijunaži. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene