U Rusiji se pitaju, je li to moguće i u vašoj zemlji?


Doista šokantna snimka stiže iz Rusije, u kojoj policajac snima razgovor s putnikom u taksiju i vozačem, nakon što ih je zaustavio zbog nevezanja sigurnosnim pojasom. Snimka bi nekima mogla za neke biti i uznemirujuća.

Vezani članci Vladimir Putin Putin poručio da Rusija poduzima sve što mora u borbi protiv klimatskih promjena: ''Spremni smo predložiti niz zajedničkih projekata'' Josip Mataija - 1 Voditelj Službe za sigurnost prometa otkrio detalje strašne nesreće u kojoj je poginulo dijete te poručio: "Nesreće su se dogodile zbog teških prekršaja"

Nije dugo trebalo da na upite policajca muškarac na suvozačkom mjestu reagira doista gnusno. Iziritiran što ga policajac ispituje zbog nevezanja pojasem, prvo mu je pokazao srednji prst.

Karma na djelu: Bezobraznu vozačicu odmah sustigla kazna

Nakon što je policajac nastavio s pitanjima, ovaj je jednostavno pljunuo na njega. Policajac nije odustajao pa je ovaj opet pljunuo na njega i zatražio od vozača da krene dalje.

Policajac je vozaču naredio da stane, no ovaj ga je ignorirao, podigao je bočno staklo i jednostavno se odvezao, kako da se bio zaustavio pored stupa, a ne predstavnika zakona.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook