Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašnji prizor

Snimka nadzornih kamera: Iskočio iz kombija svojih otmičara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija američke savezne države Pennsylvanije u javnost je pustila nevjerojatnu snimku nadzorne kamere koja prikazuje bijeg jednog muškarca od otmičara.

Video koji je prije nekoliko dana pušten u javnost prikazuje muškarca koji je iskočio iz kombija u vožnji i potrčao prema skupini policajaca koji su se srećom nalazili na tom raskrižju.

Pročitajte i ovo Kombi Prvi mjesec besplatno Điro smanjuje gužve: Dalmatinski grad uvodi kružni linijski prijevoz Učionica iz koje su oteta djeca u Kurigi 280 djece oteto u školi Nakon 17 dana oslobođena oteta djeca u Nigeriji: Vlada odbila platiti otkupninu od 690 tisuća dolara

Muškarac je rekao kako ga je netko oteo, te ga prisilio da se skine u donje rublje s namjerom da ga ubije.

'Vidio sam čovjeka kako iskače iz automobila i trči u boksericama vičući kako ga je netko opljačkao, tražeći pomoć', rekao je jedan od svjedoka.

>> Snimka nadzornih kamera: Roditeljima pod nosom oteo bebu

Muškarac koji se uspio spasiti od otmičara rekao je kako je šetao ulicom kada je kombi stao blizu njega i vozač ga upitao za upute kako doći do jednog bara. Kada mu je rekao da ne zna, dva su ga muškarca povukla u kombi.

Policija ima osumnjičenika za kojim intenzivno traga, piše WCSH6.com.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene