Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hladan i proračunat

Snimka nadzornih kamera: Roditeljima pod nosom oteo bebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija iz indijskog grada Mumbaija objavila je snimku nadzornih kamera na kojoj je vidljivo kako nepoznati muškarac otima djevojčicu.

Muškarac je sišao s vlaka, malo lutao po čekaonici terminala Chhatrapati Shivaji u Mumbaiju te uočio obitelj s bebom koja spava. Odlučio je sjesti pored te obitelji, a u roku od nepunih pet minuta beba je oteta, a počinitelj je nestao s djetetom, prenosi NDTV.com.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet" Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

Indijska policija ističe kako se otmica dogodila još 10. lipnja, oko 2 sata ujutro po lokalnom vremenu. Roditelji otete djevojčice, inače su radnici na željezničkom kolodvoru, a kako im je pobjegao vlak na povratku kući, odlučili su noć provesti na samoj stanici. Za njihovom bebom se i dalje traga.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene