Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upornost se isplati

Smršavjela 82 kg da izgubi nevinost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očajna djevica koja je težila 140 kilograma izgubila je skoro pola svoje težine tijekom dugotrajne dijete i – nevinost.

Charlotte Royce željela je isprobati čari seksa, no na slijepom spoju doživjela je neugodno razočaranje. Potencijalnom partneru bila je predebela. I tako se podvrgla dijeti tijekom koje je izgubila gotovo 82 kilograma i napokon zadobila pažnju suprotnog spola. 'Od kada sam smršavila puno više sam privlačnija muškarcima premda sam ostala ista osoba. Tužno ali to je svijet u kojem živimo', kaže Charlotte koja počela dobivati na težini nakon što je završila srednju školu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bitno je ostati jak 5 stvari koje vam nitko neće reći o gubitku kilograma Slika nije dostupna Smetao mu njezin trbuh Dečko joj rekao da je predebela za seks. Evo kako je reagirala!

Inače sramežljiva, okrenula se hrani vidjevši kako njezine prijateljice izlaze s dečkima dok nju nitko ne primjećuje. No kako se počela debljati, u strahu da je dečki ne vide golu, potpuno je odustala od izlazaka. Umjesto toga ostala je doma gledajući tv i jedući gomile brze hrane.

Onda joj je jednog dana prijateljica ugovorila spoj naslijepo, i uz dosta nagovora skupila je hrabrosti da izađe. 'Tada mi je bilo 21 i užasno sam se željela zaljubiti. No dečko je vidio moju fotografiju prije nego sam se udebljala. Kada me vidio uživo, ostao je prilično šokiran. Bio je iskren prema meni i rekao da više preferira mršavije djevojke. I drago mi je zbog toga jer sam od toga dana počela raditi na sebi', prisjeća se Charlotte.

Podvrgnula se dijeti i polako počela gubiti kilograme. Premda joj nije bilo nimalo lako, ostala je uporna, počela vježbati te nakon 4 godine došla do željene težine. Tako je prije 6 mjeseci izgubila nevinost s dečkom kojeg je upoznala tijekom praznika.

'Smatrala sam da je bolje da to napravim sa strancem kojeg više neću vidjeti. Bila sam zabrinuta što sam neiskusna i da bi netko poslije o tome mogao pričati mojim prijateljima. Dečka sam upoznala u baru i na kraju smo završili u krevetu. Kada mi je skinuo grudnjak i dao kompliment zaista mi je bilo drago', kaže Charlottte koja je od onda počela intenzivnije izlaziti s dečkima, a s dvojicom je i spavala. 'Sada me jedino brine da bi ostale djevojke koje pročitaju moju priču mogle pomisliti kako ne mogu privući muškarca ako nisu mršave. No ja to ne tvrdim. No tužna je istina da sam sada dečkima privlačnija.'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene