Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon gostovanja u Oprah Showu

Slučaj Maddie MCCann: 30 novih dojava o viđenjima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Privatni istražitelji provjeravaju dojave o 30 novih viđenja Madeleine McCann.

Pozivi su došli nakon što su roditelji nestale djevojčice gostovali u showu tv voditeljice Oprah Winfrey. Nove naznake o njezinom viđenju roditelji su dobili i preko internet stranice Find Madeleine. 'Sve dojave se provjeravaju i nadamo se da će istraga opet biti pokrenuta', izjavio je glasnogovornik obitelji McCann.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rođendan bez Maddie Blizanci će dobiti poklone i u ime nestale sestre Slika nije dostupna Madeleine McCann viđena na plaži na Mallorci?

Pretpostavlja se da su se potencijalna viđenja dogodila u sjevernoj i južnoj Americi, kao i u Europi. Roditelji Kate i Gerry otputovali u SAD kako bi upozorili na dvije godine od njenog nestanka. Također su posjetili Nacionalni centar za nestalu i zlostavljanu djecu u Washingtonu, gdje su stručnjaci napravili fotografiju Maddie kako bi izgledala sa 6 godina.

Podsjetimo, prošlo je dvije godine otkako je Madeleine nestala iz apartmana u Praia da Luz, u Portugalu. Njezini roditelji iskoristili su godišnjicu da opet privuku pozornost na taj slučaj. Vjeruju da je ona još uvijek živa, te se nadaju kako bi im nova svjedočanstva mogla pomoći u potrazi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene