Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pronalazač' iz JAR-a

'Znam gdje se nalazi Madeleine McCann'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši policajac tvrdi da zna na kojem se mjestu nalazi tijelo nestale Britanke Madeleine McCann.

Danie Krugel iz Južoafričke Republike kaže je tijelo bačeno na odlagalište, oko 500 metara od odmarališta u Praia da Luzu u Portugalu, od kuda je nestala Madeleine, piše Daily Star. To je područje, prema njegovoj tvrdnji, puno kamenja i crnih plastičnih vreća. Bilo je to jedno od prvih mjesta na kojima se tragalo za djevojčicom. Krugel je poznat i kao ‘Tragač’ zbog uspjeha u pronalasku nestalih ljudi u Južnoafričkoj Republici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragičan kraj potrage Pronađeno tijelo ribara koji je jutros nestao kod Cresa Izraelski pravni zastupnici - Tal Becker (L), Malcolm Shaw (C) i Gilad Noam (D) Teške optužbe Izrael pred sudom: ''Naše pravo ne može nam biti oduzeto. Vašu dvoličnost zapamtit će nebesa''

>> McCannovi se vratili na mjesto nestanka Maddie

Upravo zato su ga pozvali Madeleinini roditelji Kate i Gerry McCann, dva mjeseca nakon što je ona nestala. Krugel je koristio njezin DNK. Kaže da je vidio područje na kojem se nalazi uprljana rozo-bijela dekica te da je nije želio pomicati jer nije želio ometati policijsku istragu. Nakon toga je nacrtao kartu i dao iscrpan izvještaj svog pronalaska lokalnoj policiji. Ali, kaže da potpuna potraga za Madeleine, koja je nestala prije svog četvrtog rođendana, 3. svibnja 2007. nikada nije provedena. 'Vjerujem da će se otkriti istina i molim se da obitelj dobije odgovore. Postoji netko tko je kriv’, zaključuje Krugel.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene