Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Petoricu slovenskih paraglajdera koji su se danas iz nepoznatih razloga srušili u minsko polje na obroncima planine Jahorine kod Sarajeva izvukliesu spasilačke službe, a jedan od njih teško je ozlijeđen kada je pri padu aktivirao jednu od rasprskavajućih mina.


Načelnik stožera civilne zaštite na Palama Dragan Elek kazao je kako su u akciju spašavanja paraglajdera bili uključeni policajci, pirotehničari i pripadnici gorske službe spašavanja.

Vezani članci Zoran Milanović Milanović o borbi s epidemijom: "Najuspješniji su u BiH. Tamo niti je itko bolestan, niti itko umire, niti je itko u bolnicama, niti itko priča o tome, niti se itko cijepi" Vučić nakon posjeta Sarajevu Vučić nakon donacije cjepiva omastio brk: ''Najbolje okrepljenje pred povratak u Beograd, obožavam sarajevske ćevape''

>> Kod Poreča teško ozlijeđen njemački paraglajder

>> Proveli noć sto metara iznad zemlje jer se paraglajder zabio u žičaru

Po dostupnim inofmacijama, unesrećeni paraglajderi slovenski su državljani. Iz nepoznatih razloga oni su se srušili na obroncima Jahorine udaljenima od skijaških staza, području na kojem su nekada bili vojni radari i koje je okruženo minskim poljima. Akciju spašavanja u koju su zbog nepristupačnog terena morali biti uključeni i helikopteri otežavala je gusta magla. (Hina)