Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovih su dana slavni Amerikanci iskazivali svoje nezadovoljstvo republikanskom kandidatkinjom za potpredsjednicu Sarahom Palin. Posebno su se na nju obrušili Pamela Anderson i Matt Damon.


Pamela Anderson s gnušanjem je jasno rekla što misli o njoj: 'Ne podnosim je?'

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Ona bi u parlament: Za nju je islam država, a misli da Židovi vjeruju u Isusa?! Slika nije dostupna Razočarala se u Americi, očekujemo ju uskoro!

'Postoji mogućnost da Sarah Palin postane predsjednica i mislim da je to veoma zastrašujuća stvar', rekao je holivudski glumac Matt Damon u intervjuu za CBS te nekoliko minuta obrazlagao zašto to misli o njoj.

Hokej mama iz Aljaske koja bi se jednoga dana mogla sastati s Vladimirom Putinom je veoma loša i apsurdna zamisao, zaključio je Damon.

'Imat će pristup nuklearnim kodovima, pa me zanima misli li ona zaista da su dinosauri bili ovdje prije 4.000 godina', rekao je glumac.

Lindsay Lohan i njezina djevojka Samantha Ronson na MySpaceu Palin su ostavili poruku koja se odnosi na njezin stav o homoseksualnosti.

'Zaista ne mogu više šutjeti o Sarah Palin. Zar je grijeh biti homoseksualac? Zar bi trebao biti grijeh biti heteroseksualac? Ili koristiti kontracepciju? Ili zabraniti seks prije braka? Zabraniti djecu izvan braka?', napisala je Lohan u svom postu potičući glasače u SAD-u da svoj glas daju senatoru Obami.