Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio nadimak 'Vrag'

Skandal u Švicarskoj: Političar sudjelovao u sado mazo igricama i kanibalizmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švicarski političar i osnivač frakcije Građansko demokratske stranke Hans-Ulrich uhićen nakon što je policija posumnjala da je pod nadimkom 'Vrag' na ihnternetu tražio žrtve za sado mazo igrice.

Policija je u stanu političara pronašla fotografije na kojoj osumnjičeni po stražnjici udara 'robinju', piše švicarski Blik. Ističe kako je do uhićenja došlo nakon što je Hans na internetu objavio oglas u kojem traži 'majku i 12-godišnju kći za perverzne i sadističke igre u koje je uključen u kanibalizam'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pseća ogrlica i traka na bradavicama Procurile nepoznate sado-mazo fotografije Angeline Jolie! Slika nije dostupna Fantazmagorična erotičnost FOTO: Lady Gaga gola u naručju Kanyea Westa

Švicarski mediji pišu kako mu se navodno na oglas javila 35-godišnja majka kojoj je političar poslao fotografije i adresu prijatelja koje je upoznao na sado mazo zabavama. Jedan od prijatelja je i policajac Peter J., koji je također uhićen. Istražitelji su kasnije zaključili da Peter nije znao za prijateljeve nastrane igre.

Hansu-Ulrichu ovo nije prvi problem sa zakonom. Naime, već je odslužio 15-godišnju zatvorsku kaznu zbog ubojstva Susanne Eyer 1988. Nesretna žena stala je na odmorištu i odspavala u automobilu, a Hans-Ulrich koji je slučajno prolazio, iz čistog je mira pucao u auto. Na sudu je rekao kako nije znao da je netko unutra te je plačući objasnio da mu je hobi pucati po stvarima te da se tako najbolje oslobađa stresa.

.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene