Obavijesti Video Pretražite Navigacija

SITE: Najavljena poruka Bin Ladena povodom 60 godina Izraela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na inertnet portalima radikalnih islamističkih skupina najavljena je nova poruka čelnika Al Qaide, Osame bin Ladena, vezana uz 60. godišnjicu osnivanja Izraela, objavila je organizacija SITE iz Washingtona, koja prati aktivnosti vezane uz terorizam.

Poruka "narodima Zapada" pod nazivom "Uzroci sukoba na 60. obljetnicu uspostave okupacije države Izrael", najavljena je na različitim islamističkim portalima, s rokom objave od 72 sata, navodi SITE u priopćenju.

Pročitajte i ovo Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja?

U posljednjoj poruci od 20. ožujka, ove godine Bin Laden je pozvao muslimane u svijetu na borbu protiv američkih snaga u Iraku, kao na put za "oslobađanje Palestine".

Unatoč toga što je palestinsko pitanje jedno od glavnih opravdanja Al Qaide za vođenje terorističke kampanje protiv SAD i Zapada, nije poznato da je Al Qaida osnovala svog ogranak na područjima pod palestinskom upravom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene