Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obratio se sucu

Simović želi biti svjedok pokajnik?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miloš Simović, uhićeni zemunac, od bivšeg specialnog tužitelja zatražio je status svjedoka pokajnika, ali još uvijek nije dobio konkretan odgovor.

Jovan Prijić, bivši specijalni tužitelj kojmi je vodio slučaj ubojstva premijera Zorana Đinđića, saslušao je prošlog petka u zatvoru Zabela bivšeg člana zemunskog klana Miloša Simovića, piše Press. Razgovor koji je trajao tri sata vodio se o drugim zločinima i skrivanju ostalih mafijaša.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traže se svjedoci Zagrebačka policija traži svjedoke prometne nesreće: Jeste li što vidjeli? Slika nije dostupna Jocićev odvjetnik 'Mom klijentu nitko nije nudio status svjedoka pokajnika'

Simović je prošlog tjedna preko zatvorske uprave poslao poruku u kojoj je rukom bilo napisano 'Tražim razgovo s Jovanom Prijićem'. Press piše da je ta poruka proslijeđena Republičkom javnom tužilaštvu, a njegov sugovornik iz vrha srbijanskog tužilašta tvrdi da je  Simović postupao vrlo samouvjereno.

>> Miloš Simović ubio novinara Ćuruviju?

'Simović je sigurno i ultimativno, kao da mu država nešto duguje, odmah na poćetku razgovora rekao da želi biti svjedok pokajnik. No, tužitelj mu je objasnio da to baš tako ne ide, da je on donedavni bjegunac i da postoji presuda kojom je osuđen', tvrdi Pressov izvor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene