Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Seks u kabini

Seksi spot: Bi li vas ovo motiviralo da izađete na izbore?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stranka Vladimira Putina, Ujedinjena Rusija, odlučila se na neuobičajen način pozvati građane da izađu na izbore 4. prosinca, istog dana kada se parlamentarni izbori održavaju i u Hrvatskoj.

Na početku spota pojavljuje se atraktivna mlada žena u kratkoj haljini kako ulazi u prostoriju birališta. I dok ona traži svoj listić prilazi joj mladić koji joj je izravno dao do znanja da ga je zainteresirala.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Aleksej Navaljni Forenzičko izvješće Procurili strašni detalji o smrti Alekseja Navaljnog: Četiri sata bio je čvrsto vezan za ruke i noge

U nastavku spota djevojka ulazi u kabinu i povlači zastor za sobom, no ubrzo ponovno izlazi i za sobom povlači mladića s početka priče. Kada odjeća počne padati na pod pojavi se slogan 'Učinimo to zajedno'.

>> Putin i Medvedev u novoj macho predstavi

Nakon nekoliko trenutaka par izlazi iz kabine, djevojka popravlja kosu te zajedno odlaze ubaciti listić u kutiju.

Na spot je reagirala opozicijska stranka. 'Ujedinjena Rusija je zaboravila da je glasovanje u Rusiji tajno. Na spotu su dvije osobe zajedno u kabini, a prema zakonu u kabini smije odjednom biti samo jedna osoba', rekao je Gennady Gudkov.

Da li bi vas ovakav spot motivirao da izađete na glasovanje?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene