Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prikupio dovoljno

Kakva divna gesta sedmogodišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmogodišnji Kanađanin Quinn Callender pokazao je da ima veliko srce. Kada ti život da limune, napravi limunadu pisalo je na njegovoj majici

Više do 50 tisuća dolara prikupio je sedmogodišnji Kanađanin Quinn Callender kako bi pomogao svom prijatelju koji boluje od cerebralne paralize da ode na operaciju koja će pomoći njegovom hodanju.

Pročitajte i ovo Fortenova grupa Belje, Pik, Vupik i drugi Fortenova ispituje interes za prodaju važnog poslovnog područja: Bitno im je očuvati zaposlenost i tradiciju Ilustracija Jačanje sigurnosti Amerika odobrila prodaju još osam helikoptera Black Hawk Hrvatskoj

Kako bi pomogao također sedmogodišnjem Braydenu Grozdanichu, ispred jedne trgovine postavio je štand s limunadom. Cjelokupnom kampanjom koju su pomogli dječakovi roditelji prikupljeno je dovoljno sredstava da se Brayden predbilježi za zahvat. On svakodnevo prolazi kroz bolnu fizioterapiju koja mu pomaže u hodanju, međutim operacija će mu pomoći da hoda bez proteza.

Napisali kaznu djevojčici zbog prodaje limunade!

Operaciju koja mu je potrebna dječak može obaviti samo u New Jerseyu u SAD-u. Kako nemaju tamošnje zdravstveno osiguranje, obitelj će operacija stajati 20 tisuća dolara.

Kada je Quinn u školi doznao za ovu situaciju odlučio je pomoći da se ostvari. O svojim namjerama obavijestio je roditelje, a onda od kartona napravio štand. Želio je stvari učiniti još većima pa su se u akciju uključili i njegovi roditelji. Na internetu su pokrenuli stranicu za prikupljanje sredstava i premašli postavljeni cilj od 20 tisuća dolara. 'Molim vas, pomozite mi da skupim novac za pomoć mom prijatelju Braydenu, on je stvarno dobar momak', stoji, među ostalim, u poruci na stranici.

Oni možda jesu drugačiji, ali znaju se nositi s preprekama

U nedjelju su dječaci zauzeli pozicije za štandom, a podršku im je dala cijela zajednica. Piće je postalo hit, kao i njihove majice s natpisom 'Kada ti život da limune, napravi limunadu'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene