Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet je bezobrazan

Sarkozy o novinaru: Kakav glupan!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy nazvao je jednog novinara 'glupanom' tijekom službenog posjeta Chalons-sur-Marneu istočno od Pariza, a taj je incident ostao zabilježen kamerom.

Sarkozy je izgubio strpljenje kada mu je mladi novinar postavio u četvrtak pitanje o sukobima u Parizu između policije i radnika koji su štrajkali. 'Mislite da me briga što vi govorite? Što očekujete da kažem?', upitao je Sarkozy i dodao: 'Kakav glupan!'

Nakon toga je opet navukao osmijeh na lice i valjda u želji da sve ispadne kao šala potapšao je novinara po ramenu, ispričao se za komentar i rekao prisutnima: 'Dobar je on. Mlad je.'

Protukandidat Sarkozyju na predstojećim predsjedničkim izborima, socijalist Francois Hollande, rekao je da je Sarkozy ponovno krenuo putem 'ekscesa' i 'vulgarnosti' koji su obilježili njegov petogodišnji mandat. (Hina)

Pročitajte i ovo Bivši predsjednik Francuske Nicolas Sarkozy Nezakonito financiranje Potvrđena presuda: Bivši predsjednik Francuske dobio godinu dana zatvora Tucker Carlson intervjuira Vladimira Putina oglasio se na mrežama Novinar koji je intervjuirao Putina otkrio detalje iza kamere: "Ima jednu naviku..."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene