Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlostavljač jedan te isti dječak?

Sarajevo: Ponovljen slučaj silovanja psa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Sarajevu je pronađena kujica sa znakovima zlostavljanja. Veterinar je utvrdio da ima ubodnu ranu u analnom otvoru.

Nalaz zlostavljane kujice, zajedno sa prijavom, podnesen je Policijskoj upravi Novi grad, gdje su rekli da su poslali svu potrebnu dokumentaciju u Tužilaštvo, piše sarajevski 24sata info.

Pročitajte i ovo Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila" Ilustracija sude joj Influencerica optužena da je silovala 14-godišnjaka: "Bilo je šokantno"

'Ovo nije prvi put da se ovakvo nešto događa. Prije tri godine je bio prvi put, kada je pas bio zlostavljan kišobranom i tada je prijavljeno policiji. Isti dječak je bio prijavljen još dva puta. Ja ne mogu reći da je i ovaj u pitanju isti dječak, jer ga nisam vidjela, ali sam ga jučer vidjela da se igra sa psom kojeg sam danas pronašla u lokvi krvi. Čula sam da je dječak mentalno zaostao i da su roditelji pokazali policiji sve potrebne papire o tome kada su dolazili po njega prije tri godine. Te papire osobno nisam vidjela, jer mi ih policija nije dala na uvid', izjavila je za Radiosarajevo Aida Kulenović koja je i našla psa, piše 24sata info.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene