Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Coloradu

VIDEO Sa slomljenom rukom zapomagala u ćeliji, a policajci gledali video uhićenja i smijali se: "Sad će kvrcnuti, čuješ li..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karen Garner, 73-godišnja žena iz Colorada koja boluje od demencije je sa slomljenom rukom sjedila u zatvorskoj ćeliji dok su policajci u stanici gledali video njenog uhićenja i smijali se.

Žena je uhićena nakon što su iz trgovine Walmart u gradu Loveland prijavili kako je pokušala ukrasti robu u vrijednosti 13 dolara, no u tome nije uspjela. Kad je policija stigla na teren, Garner je na obližnjoj livadi brala cvijeće, a policajci su je silom priveli te joj pritom iščašili rame i slomila ruku. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Fotografirao i snimao napade Monstruozni "njegovatelj" (22) silovao pacijente s demencijom u staračkim domovima Ilustracija Tužan ishod Preminula 95-godišnja žena koju je policajac u staračkom domu pogodio elektrošokerom

Nesretna žena zapomagala je i ponavljala kako ide kući dok joj je policajac stavljao lisice.

Garner je potom odvedena u pritvor gdje je sa slomljenom rukom i iščašenim ramenom satima zapomagala. Za to vrijeme policajci su ignorirali njezine jauke te su gledali snimku privođenja i smijali se, javlja Washington Post

„Sad će kvrcnuti, čuješ li…“, kazao je policajac dok su gledali video, neposredno prije trenutka kad će joj iščašiti rame.

Policajci su bodrili jedan drugog, udarali šakom u šaku i zaključili da je uhićenje odrađeno izvrsno dok su Garner nazivali „prastarom“, „senilnom“ i „fleksibilnom“

„Rasturili smo“, kazao je jedan od policajaca.

Nakon što je snimka s kamere na odori policajca puštena u javnost, policija je pokrenula istragu te ubrzo suspendirala policajce.

Obitelj Garner najavila je tužnu protiv grada u kojoj između ostalog navode kako joj nisu osigurali potrebnu medicinsku skrb.

Upozoravamo da video sadrži uznemirujuće scene.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene