Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sada u zatvorskoj ćeliji

S 12 godina bio najmlađi tata u Velikoj Britaniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sean Stewart imao je samo 11 godina kada je s 15-godišnjom susjedom Emmom stupio u spolne odnose. Devet mjeseci kasnije, točnije 20. siječnja 1998., Sean je na jedan dan izostao iz škole kako bi prisustvovao porodu sina Bena Lousia koji je na svijet došao samo mjesec dana nakon Seanovog 12. rođendana.

Danas, 11 godina kasnije nakon što je postao najmlađi otac u Velikoj Britaniji, 23-godišnji Sean samo iz zatvorske ćelije može pratiti njegov život. Tamo zbog krađe služi zatvorsku kaznu od sedam mjeseci. U međuvremenu se njegova bivša djevojka odselila, udala za drugog muškarca i čeka drugu bebu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Slika nije dostupna strava kod dubrovnika Pomahnitali 44-godišnjak nožem pokušao ubiti maloljetnog sina (13): "Uspio se izmaknuti, ali ima porezotinu na prsima"

Seanov život je delako otišao od obećanja koje je dao kada mu je rođen sin. Tada su cijeli svijet preplavili novinski natpisi o Seanu kako preko krovova dolazi do svoje ljubljene Emme.

Sean je tada živio u Bedfordu sa samohranom 38-godišnjom majkom Thereson koja je imala sedmero djece s troje različitih muškaraca. Emma je živjela u susjednoj kući s 46-godišnjom majkom Shirley i 49-godišnjim ocem Rayom, tada nezaposlenim vozačem.

'Nadam se na ću s Emmom ostati dobar prijatelj što je dulje moguće. Svako me jutro s našim sinom prati na autobus kada idem u školu, a svako popodne me dočekuju. Sve je u redu i ništa nam u životu ne nedostaje', rekao je tada Sean za Daily Mail.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene