Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šala-mala

Putin: "Ruska granica se nigdje ne završava"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Granica Rusije se "nigdje ne završava", našalio se u četvrtak predsjednik Vladimir Putin na proslavi Ruskog geografskog društva koju je prenosila televizija.

Putin je na pozornici upitao devetogodišnjeg učenika koji je rekao da zna glavne gradove svih zemalja svijeta, gdje se završava ruska granica. "Ruska granica sa Sjedinjenim Državama završava se u Beringovu tjesnacu", odgovorio je dječak.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Jasan stav Putinova nova prijetnja: "Oni za nas postaju legitimne mete, ma gdje se nalazili" Dan nakon terorističkog napada u Moskvi u Rusiji je dan žalosti Ubijeno 143 ljudi U Rusiji dan žalosti nakon terorističkog napada: SAD tvrdi da Ukrajina nije bila uključena

"Ruska granica se nigdje ne završava", uzvratio je predsjednik smijući se a zatim dodao: "šalim se".

Rusija je u ožujku 2014. pripojila ukrajinski poluotok Krim nakon vojne intervencije i referenduma o pripojenju koji su Kijev i Zapad ocijenili ilegalnim.

Gruzija je lani optužila Rusiju za "puzajuću aneksiju" svog teritorija, ustvrdivši da su graničari premjestili granične oznake dublje u gruzijski teritorij. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene