Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rudy Giuliani : 'Bok, draga! Volim te'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Republikanski kandidat za predsjednika SAD-a Rudy Giuliani iznenadio je članove lobija zagovornika vatrenog oružja kada je za vrijeme govora odgovorio na telefonski poziv svoje supruge koji, kako se čini, nije bio hitan.

Bivši gradonačelnik New Yorka čije je upravljanje gradom nakon terorističkih napada 11. rujna 2001. potaknulo njegovu predsjedničku kandidaturu, odgovorio je na zvonjavu svog mobilnog telefona dok se obraćao delegatima politički moćne udruge za pravo nošenja vatrenog oružja; National Rifle Association (NRA).

Pročitajte i ovo Poziv Poziv Domagoja Mikića Na zebri koja vodi u križanje poginuo je 12-godišnjak: Gdje su institucije? Prijelaz smrti - 3 Poziv Domagoja Mikića Prijelaz smrti na kojem je poginuo 12-godišnji dječak: "Mi smo se gledali preko ceste, on je krenuo, čuo sam kako gume škripe..."

"Bok, draga. Upravo govorim članovima NRA-a. Bi li ih željela
pozdraviti?", zacvrkutao je Giuliani. "Volim te i nazvat ću te čim
završim, OK? OK, želim ti sretan put"".

Slušateljstvo se smijuljilo a potom zapljeskalo kada je Giuliani završio s još jednim "Volim te".

4,3 milijuna članova NRA imaju veliki politički utjecaj, posebice za republikanske kandidate. Izvršni dopredsjednik NRA Wayne Lapierre rekao je da se čini kako je telefonski poziv bio doista slučajan te da nije zasmetao slušateljstvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene