Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rodila 12. dijete mjesec dana nakon što je postala baka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lesley Ware, 40-godišnja stanovnica Škotske rodila je svoje dvanaesto dijete u bolnici Exeter, samo mjesec dana nakon što je postala baka. Naime, njezina najstarija kćer, 19-godišnja Lyndsay rodila je prvo dijete Jacka.

Veljača i prosinac jedina su dva mjeseca u godini tijekom kojih se u obitelji Ware ne slavi rođendan. 

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Beba u inkubatoru, ilustracija (Foto: Getty images) nevjerojatno što su radili liječnici Čudo u Češkoj: 117 dana nakon što joj je utvrđena moždana smrt – rodila bebu

Djevojčica Millie, koja je rođena 15. lipnja, pridružila se braći i sestrama: 19-godišnjoj Lyndsay, 18-godišnjem Marku, 17-godišnjem Jamesu, 16-godišnjoj Amy, 11-godišnjem Danielu, 10-godišnjem Thomasu, 8-godišnjoj Katie, 6-godišnjem Matthewu, 3-godišnjem Alex i Ewanu, te jednogodišnjoj Drew. 

‘Mama je zaista željela curicu, jer već dugo nije rodila jednu. Mislim da je bila uzbuđena što je dobla unuka jer voli djecu. Želim imati najmanje petero djece, ali to ovisi i o mom suprugu’, rekla je Lyndsay. 

‘Iako smo odlučili koje ćemo joj ime dati, druga djeca još uvijek predlažu imena za malenu’, rekla je 40-godišnja majka Lesley iz Motherwella u Škotskoj. 

‘Mislila sam da će biti lako pronaći ime za nju, budući da je četvrta djevojčica u obitelji, ali trebalo nam je neko vrijeme da se odlučimo dati joj ime. Sada se zove Millie', rekla je Lesley. 

'Ljudi ponekad kažu da dolaze iz velikih obitelji, ali uvijek se iznenade kada im kažem da imam dvanaest djece’ dodala je veselo.

‘Za rođendan svatko dobije samo jedan poklon jer skupljam novce za Božić. Teško ih je nagovoriti da idu spavati, navečer se vole premještati iz jedne sobe u drugu’, rekla je Lesley, a njezin suprug Mark ne žali se na to što u kući nikada nema mira. 

Ponosna baka rekla je kako nije bilo potrebe svojoj kćerki davati majčinske savjete. 

‘Ona ima dovoljno iskustva s djecom jer je često čuvala svoju braću i sestre’, rekla je mama. 

Lyndsay kaže da joj je veoma drago što dolazi iz velike obitelji i dodala: 

‘Morate biti veoma glasni ako želite dobiti pozornost.’

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene