Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Leš potpuno golog muškarca s brojnim ozljedama glave i tijela pronađen je jučer oko 11.30 sati u grmlju u Novom Beogradu. U blizini tijela policija je pronašla remen s kojim je, pretpostavlja se, žrtva pretučena.


Tijelo mlađeg muškarca pronašla su jučer dvojica stanovnika romskog naselja. 'Ležao je na trbuhu, s ispruženim rukama pored tijela i bio je gol. Samo je na nogama imao vunene čarape i na ruci sat. Skoro sam pao u nesvijest kada sam ga ugledao, gori prizor u životu nisam vidio. Lice mu je bilo potpuno unakažen, tijelo je promijenilo boju i bio je pun modrica', ispričao je jedan od muškaraca koji su pronašli leš, piše Blic.

Pretučen do neprepoznatljivosti

Vezani članci Prepoznajete li muškarca s fotografije Prepoznajete li ga? Policija traži muškarca s ''izraženo velikim nosom'' Remen (Foto: Screenshot/YouTube) Svi oni koji su odrasli u strepnji od tatina remena pronašli su se u urnebesnom videu

Dodao je kako je odmah pozvao policiju. Pored trupla pronašao je jaknu i mobilni telefon žrtve. Pretpostavlja se da se radi o 24-godišnjem mladiću koji živi u susjednom naselju i koji u romskom naselju povremeno sakuplja sekundarne sirovine. Liječnici su po dolasku konstatirali smrt, a na tijelu mladića pronašli su brojne ozljede. 'Pretučen je do neprepoznatljivosti', rekao je za Blic liječnik i dodao da je mladić po pronalasku bio mrtav najmanje 24 sata.

Na mjesto događaja ubrzo su došle broje policijske patrole. Blic neslužbeno saznaje da je ubijeni mladić preksinoć sudjelovao u tučnjavi dvije grupe mladića nedaleko romskog naselja. Izvor Blica iz beogradske policije kaže da su ozljede na tijelu mladića i glavi nanesene remenom. 'Još se utvrđuje je li smrt nastupila od prebijanja ili se mladić smrznuo, jer je više od 20 sati na zemlji ležao potpuno gol. Točan uzrok smrti znat će se nakon obdukcije', rekao je izvor Blica.