Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pronađen potpuno gol

Remenom ga usmrtili i unakazili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Leš potpuno golog muškarca s brojnim ozljedama glave i tijela pronađen je jučer oko 11.30 sati u grmlju u Novom Beogradu. U blizini tijela policija je pronašla remen s kojim je, pretpostavlja se, žrtva pretučena.

Tijelo mlađeg muškarca pronašla su jučer dvojica stanovnika romskog naselja. 'Ležao je na trbuhu, s ispruženim rukama pored tijela i bio je gol. Samo je na nogama imao vunene čarape i na ruci sat. Skoro sam pao u nesvijest kada sam ga ugledao, gori prizor u životu nisam vidio. Lice mu je bilo potpuno unakažen, tijelo je promijenilo boju i bio je pun modrica', ispričao je jedan od muškaraca koji su pronašli leš, piše Blic.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOBRA VIJEST IZ SPLITSKE BOLNICE Sestra mladića pretučenog u Vitezu potvrdila da se probudio iz kome: "Previše ljudi za Vicu moli i čudo se moralo dogoditi" Slika nije dostupna U blizini Aljmaša Policija spasila petero migranata, među njima i dvoje djece

Pretučen do neprepoznatljivosti

Dodao je kako je odmah pozvao policiju. Pored trupla pronašao je jaknu i mobilni telefon žrtve. Pretpostavlja se da se radi o 24-godišnjem mladiću koji živi u susjednom naselju i koji u romskom naselju povremeno sakuplja sekundarne sirovine. Liječnici su po dolasku konstatirali smrt, a na tijelu mladića pronašli su brojne ozljede. 'Pretučen je do neprepoznatljivosti', rekao je za Blic liječnik i dodao da je mladić po pronalasku bio mrtav najmanje 24 sata.

Na mjesto događaja ubrzo su došle broje policijske patrole. Blic neslužbeno saznaje da je ubijeni mladić preksinoć sudjelovao u tučnjavi dvije grupe mladića nedaleko romskog naselja. Izvor Blica iz beogradske policije kaže da su ozljede na tijelu mladića i glavi nanesene remenom. 'Još se utvrđuje je li smrt nastupila od prebijanja ili se mladić smrznuo, jer je više od 20 sati na zemlji ležao potpuno gol. Točan uzrok smrti znat će se nakon obdukcije', rekao je izvor Blica. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene